DI Energis årsdag 2018

Traditionen tro samler DI Energi igen i år centrale aktører fra energibranchen til faglig og inspirerende debat og netværk på DI Energis årsdag torsdag den 26. april 2018, fra kl. 13-17.

I år sætter vi fokus på digitalisering og den kommende energiaftale.

Digitalisering ændrer i hastigt tempo markeder, forretningsmodeller og adfærd inden for energiforsyning og -forbrug. Hvordan påvirker det den energisektor, vi kender i dag?

På årsdagen sætter vi fokus på digitaliseringens effekt på energisektoren og de nye muligheder, digitale teknologier kan give branchen. Hør blandt andet adm. direktør Karsten Dybvad fra Dansk Industri om digitaliseringsindsatsen i dansk erhvervsliv, og IEA's cheføkonom Laszlo Varro skitserer de internationale trends indenfor energi og digitalisering.

Du kan også få et indblik i, hvordan nogle af energiindustriens digitale fyrtårne ser digitaliseringens rolle i fremtidens energiindustri. Sidst men ikke mindst kan du blive klogere på den kommende energiaftale, når Mogensen & Kristiansen & Ranis laver politisk analyse og debat om, hvad der sker i det politiske maskinrum på Christiansborg, og om der overhovedet kan laves en ny energiaftale?

Du kan læse mere om årsdagen og tilmelde dig her: https://energi.di.dk/Arrangementer/Pages/DIEnergisgeneralforsamlingogaarsdag2018.aspx

 

Arrangør DI Energi
Dato 26-04-2018
Klokken 13:00
Sted Industriens Hus, H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V.
Tid kl. 13.00 - 17.00 + networking derefter
Pris Gratis

Andre arrangementer