Fødevarer i et ændret klima

Landbrug, virksomheder, forbrugere og samfundet har et fælles ansvar for at reducere fødevarernes klimabelastning. Aarhus Universitets interdisciplinære center for klimaforandringer, iCLIMATE inviterer derfor aktørerne til en diskussion om løsningerne.

Det sker på en konference i Eigtveds Pakhus, mandag den 18. marts 2019 kl. 9.30 - 16.00.

Konferencen sætter fokus på de udfordringer og dilemmaer, som landbruget, virksomhederne, forbrugerne og samfundet i det hele taget står overfor i forbindelse med klimaændringerne: Hvad er mulighederne for at begrænse fødevarernes klimapåvirkning, hvordan kan dansk landbrug, fødevarevirksomhederne, detailhandelen og forbrugere samarbejde om en klimavenlig udvikling, og hvad er dansk landbrugs rolle i en verden hvor klimaændringer mange steder truer fødevareproduktionen?

Se program på: http://dca.au.dk/aktuelt/nyheder/vis/artikel/konference-foedevarer-i-et-aendret-klima/

Tilmelding kan ske ved at sende en mail til jytte.christensen@agro.au.dk. Da der serveres frokost, bedes man ved tilmeldingen gøre opmærksom på eventuelle allergier eller fødevarepræferencer (fx vegetar).

 

  • Se vedhæftede fil: program landbrug og klima.pdf
  • Arrangør Aarhus Universitet - iCLIMATE
    Dato 18-03-2019
    Klokken 09:30
    Sted Eigtveds Pakhus
    Tid Mandag den 18. marts 2019 kl. 9.30 – 16.00
    Pris Gratis for journalister

    Andre arrangementer