Presseinvitation: G20+ landene mødes til topmøde om energi i København fra 21. til 25. maj 2018

København og Malmö er værter på årets største topmøde om vedvarende energi. Energiministre fra G20+ landene, heriblandt USA, Kina, Indonesien, Tyskland, Frankrig og Sydkorea, gæster København fra 21. til 25. maj.

Fra dansk side vil man sætte fokus på øgede investeringer i grøn teknologi, og hvordan den grønne omstilling kan accelereres, så Parisaftalens målsætninger om max. to graders global opvarmning bliver indfriet.

Tilsammen udleder deltagerlandene ved topmødet 75% af klodens CO2, men står samtidig for 90% af investeringerne i energirigtige løsninger.

Ud over de officielle events og pressemøder kommer ugen til at bestå af flere end 140 sideevents i hele Øresundsregionen under Nordic Clean Energy Week.

Ugen giver rig mulighed for at blive klogere på alt fra klimafinansiering, elbiler og energi-integration til besøg på det afviklende Barsebäck-værk eller sejltur med en elektrisk færge. Vi giver det fulde overblik over energiens topmøde i København og Malmö.

Ved pressebriefingen taler kontorchef i Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet Maria Nilaus Tarp og pressechef i State of Green Iver Høj Nielsen.

 

Arrangør Energi-, Forsynings- og Klimaministeren og State of Green
Dato 17-05-2018
Klokken 10:00
Sted Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet Stormgade 2-6 1470 København K.
Tid Torsdag den 17. maj kl. 10.00-10.45
Pris Gratis

Andre arrangementer